Verwachte levertijd:

Bij bestelling binnen 7 uren 31 min.: De volgende werkdag verstuurd.

SSL

Modelselectie - Selecteer een fabrikant

Fabrikant niet in de lijst? Hier vindt u meer fabrikanten

Partnr T0807

Originele cartridges voor T0807

Koop uw Epson T0807 multipack met inktcartridges voordelig bij TonerPartner


In de Epson T0807 cartridge setjes geschikt voor de Epson printer zijn verschillende kleuren printer cartridges te vinden. Het multipack staat ook bekend onder de naam Kolibri. De inkt is van de Epson Claria serie afkomstig. Deze is bijzonder hoogwaardig, lichtecht en dekkend en daardoor de beste oplossing voor het maken van foto afdrukken.

 In het Epson T0807 multipack is één cartridge van de kleuren zwart, cyaan, foto cyaan, magenta en foto magenta evenals geel te vinden. 

Alhoewel het doorgaans mogelijk is om de cartridges na te vullen raden wij dit ten zeerste af. Dit heeft in eerste instantie te maken met de kwaliteit van de inkt die gebruikt wordt in de zogenaamde refill kits en bij lange na niet dezelfde kwaliteit heeft als de originele Epson T0807 inktcartridges. Anderzijds wordt de chip op de inktcartridges door het navullen buiten werking gezet. Deze is noodzakelijk voor het correct functioneren van de niveau indicator en geeft tijdig aan indien een cartridge leeg is, zodat de printkop van uw Epson printer niet beschadigd raakt. 

Indien u uw printkosten wilt reduceren, dan kunt u dit ook doen zonder na te vullen – koop uw Epson T0807 cartridges multipack voordelig bij TonerPartner of kies direct voor het gebruik van compatibele cartridges.
 

Compatibele printer cartridges als alternatief voor het Epson T0807 multipack


Een reductie van uw printkosten is met het originele Epson T0807 cartridges multipack weliswaar mogelijk, echter gaat het daarbij slechts om een minimale reductie. 

Wie tijdens het afdrukken van foto’s veel geld wil besparen kan het beste de overstap maken naar compatibele cartridges die eveneens in de online shop verkrijgbaar zijn. Deze zijn compatibel met de cartridges uit het Epson T0807 multipack, hebben echter een grotere inhoud en meer inkt van dezelfde hoogwaardige kwaliteit. 

Dit staat in schril contrast met het navullen, want met onze compatibele Epson T0807 inktcartridges bent u verzekerd van eerste klas en bovendien duurzame foto afdrukken. Wat de printcapaciteit betreft hoeft u vergeleken met de originele van Epson absoluut geen compromissen aan te gaan. Aangezien de cartridge over meer inkt beschikt kunt u met de compatibele producten minstens evenveel of zelfs meer afdrukken maken. Ondanks al deze voordelen kunnen wij de compatibele printer cartridges voor het Epson T0807 multipack zo voordelig aanbieden dat u vergeleken met de OEM versie een groot deel van uw kosten kunt besparen – zonder enige inspanning. 

En voor een ieder die geen afstand wil doen van de originele versie kan de inktcartridges uit het Epson T0807 multipack ook los in originele uitvoering bij ons kopen.

TONERPARTNER
Klantbeoordelingen
UITMUNTEND
4,91/5,00
19.443
Beoordelingen
„Altijd snel, altijd betrouwbaar, altijd perfect en een gemakkelijk verloop - wat wil je nog meer? TOP-aanbieder met 5-sterrenkwaliteit.“

Waarom hebben al meer dan 1.500.000 klanten bij ons gekocht?

Meer dan 25 jaar ervaring

Jarenlange ervaring &
competentie sinds 1993

SSL-versleuteling

De beste beveiliging van uw gegevens
en betaling via SSL-versleuteling

3 jaar garantie

Wij bieden u 3 jaar garantie op alle producten aan

Gratis verzending

in Nederland vanaf € 99 bestelwaarde. Anders slechts € 3,90 verzendkosten

Verzending op dezelfde dag

bij bestelling van voorraad tot 16:00 uur (ma-vr, za tot 14:00 uur)

Talrijke betaalmogelijkheden

Kies de betalingswijze uit die voor u het gemakkelijkst is

%
Tot 80% besparen

door compatibele producten tot 80% besparen bij 100% drukkwaliteit

Ruime keuze

uit printercartridges, printertoebehoren voor uw printer

Volumekorting tot 15%

2 dezelfde compatibele producten = 10% korting
4 dezelfde compatibele producten = 15% korting

Tip: Alle vermelde namen en handelsmerken zijn geregistreerde handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.
De op onze website vermelde handelsmerken worden uitsluitend gebruikt om producten te beschrijven.
Brutoprijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten en zijn vetgedrukt.
1 * geldt slechts voor voorraad | * Bereiken zijn gegevens van de fabrikanten bij ca. 5% dekking