Pixi SSL Trusted Shops

Betaalwijzen PayPaliDEALVisaMastercard +


Bestel binnen de volgende 6 uren 45 min.

Voor verzending, gegarandeerd op de volgende werkdag.

Philips Toner en Philips inktcartridges voordelig online kopen

Selecteer een serie

Philips

Bij Philips worden talrijke producten voor de medische wereld, entertainment en de elektronische industrie aangeboden. Hier kunt u voordelige printer toebehoren voor uw printer van Philips kopen. 
 

De oprichting door vader en zoon: het is allemaal begonnen met een gloeilamp


De geschiedenis van het bedrijf Philips begon meer dan 100 jaar geleden, in het jaar 1891 toen *Philips & Co.* in Eindhoven/Nederland opgericht werd. De oprichters van het bedrijf waren vader Frederik en zijn zoon Gerard Philips. In 1985 werd ook zoon Anton in het bedrijf opgenomen. Het werd al snel duidelijk dat het hier om een talentvol duo ging en binnen enkele jaren behoorde Philips tot de grootste fabrikant van gloeilampen wereldwijd. Tegenwoordig maakt het merk de meest uiteenlopende producten: van scheerapparaten tot tv’s, verschillende huishoudelijke apparaten en kantoorapparatuur zoals faxapparaten en printers. 
 

Compatibele toner voor uw Philips apparaten zijn milieuvriendelijk en voordelig


Op de website van TonerPartner vindt u niet alleen nieuwe originele Philips toner, maar ook rebuilt toner en refill toner van Philips worden in de toner shop aangeboden. 

Laatstgenoemde staan garant voor een zeer goede printkwaliteit, terwijl u tegelijkertijd in staat gesteld wordt om de printkosten aanzienlijk te reduceren. Kiest u liever voor de originele Philips toner, dan kunt u eveneens profiteren van scherpe prijzen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van stapelkorting, geldig op alle compatibele gelijkwaardige producten. Deze herkent u in onze shop direct aan de groene markering. 
 

De meest geliefde producten van Philips

 


De compatibele toner cartridges en de thermo-transfer rol zijn bijzonder populair en overtuigen dankzij een onverslaanbare prijs-kwaliteitsverhouding. 
 

Philips inktcartridges


De beschikbare printer toebehoren en verbruiksmaterialen zoals inktcartridges vindt u in onze online shop. Bij Philips geniet u van een extra voordeel, namelijk het feit dat u niet per se hoeft te kiezen voor originele inktcartridges. U kunt daarvoor in de plaats kiezen voor voordelige compatibele printer cartridges voor het printen van tekstbestanden en foto’s. Wilt u de printkosten nog meer reduceren, dan kunt u de overstap maken naar refill printer cartridges die hervulbaar zijn. Hierbij is het echter van groot belang erop te letten dat u uitsluitend gebruik maakt van hoogwaardige inkt. 
 

Altijd in de juiste verhouding


Gebruikers van Philips producten zijn bijzonder enthousiast over de zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding, vooral op het gebied van verbruiksartikelen voor de printer die zeer voordelig zijn. In uw bedrijf of voor huishoudelijk gebruik is het van groot belang om de printkosten in de hand te houden, zonder dat er afbreuk gedaan hoeft te worden aan de kwaliteit van de afdrukken. In onze toner shop kunt u als trouwe klant van Philips zeker slagen. 

Het maakt daarbij niet uit of u kiest voor originele cartridges van Philips of dat u kiest voor een alternatief. De ervaring met compatibele printer cartridges toont een hoge efficiëntie en is bovendien ideaal voor een ieder die graag de vingers op de knip houdt. 

Heeft u printer toebehoren voor een multifunctioneel apparaat nodig of een laserprinter met geïntegreerd fax, dan kunt er van op aan dat u de bijpassende cartridges en toner eenvoudig en snel bij ons kunt bestellen. Geeft u in het daarvoor bestemde vakje het model op en binnen een paar seconden beschikt u over een lijst met bijpassende printer cartridges of andere verbruiksmaterialen geschikt voor uw apparatuur.

TONERPARTNER
Klantbeoordelingen
UITMUNTEND
4,91/5,00
19.443
Beoordelingen
„Al in het sneloverzicht van de inktpatronen zie je of ze geschikt zijn voor jouw printer. Erg comfortabel om hier te bestellen!“

Waarom hebben al meer dan 1.500.000 klanten bij ons gekocht?

Meer dan 25 jaar ervaring

Jarenlange ervaring &
competentie sinds 1993

SSL-versleuteling

De beste beveiliging van uw gegevens
en betaling via SSL-versleuteling

3 jaar garantie

Wij bieden u 3 jaar garantie op alle producten aan

Gratis verzending

in Nederland vanaf € 99 bestelwaarde. Anders slechts € 3,90 verzendkosten

Verzending op dezelfde dag

bij bestelling van voorraad tot 16:00 uur (ma-vr, za tot 14:00 uur)

Talrijke betaalmogelijkheden

Kies de betalingswijze uit die voor u het gemakkelijkst is

%
Tot 80% besparen

door compatibele producten tot 80% besparen bij 100% drukkwaliteit

Ruime keuze

uit printercartridges, printertoebehoren voor uw printer

Volumekorting tot 15%

2 dezelfde compatibele producten = 10% korting
4 dezelfde compatibele producten = 15% korting

Tip: Alle vermelde namen en handelsmerken zijn geregistreerde handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.
De op onze website vermelde handelsmerken worden uitsluitend gebruikt om producten te beschrijven.
Brutoprijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten en zijn vetgedrukt.
1 * geldt slechts voor voorraad | * Bereiken zijn gegevens van de fabrikanten bij ca. 5% dekking