Pixi SSL Trusted Shops

Betaalwijzen PayPalVisaMastercardiDEAL +


Bestel binnen de volgende 4 uren 51 min.

Voor verzending, gegarandeerd op dezelfde dag.

Sharp Toner en Sharp inktcartridges voordelig online kopen

Selecteer een serie

Sharp

Voor de moderne kantoortechnologie van Sharp vindt u in de Tonerpartner shop een veelzijdig aanbod printer toebehoren, van een ontwikkelaar tot folies, inkt en natuurlijk voordelige toner. 
 

Alles is honderd jaar geleden begonnen met een gesp


Het Japanse concern is een echte ster op het gebied van de elektrotechniek en houdt zich sinds meer dan 100 jaar bezig met de vervaardiging van kantoor-, communicatie- en entertainment techniek. Hayakawa begon met de vervaardiging van gespen hetgeen zo een groot succes werd dat hij de aanvragen amper bij kon houden. Uiteindelijk zette dit hem ertoe aan een eigen bedrijf op te starten. 

De lijst van innovatieve uitvindingen is lang en behelst onder meer buisradio’s en kristalradio’s, evenals huishoudelijke apparaten en uiteenlopende entertainment apparatuur, maar ook op het gebied van kantoorapparatuur is Sharp een niet te onderschatten speler op de markt. 
 

Een eindeloze keuze aan toner voor alle apparatuur van Sharp


Behoort u tot de eigenaars van een Sharp printer, een fax of een ander kantoorapparaat, dan kunt u gebruik maken van voordelige toner. TonerPartner heeft voor zijn klanten ongeveer 60 series met ontelbare modellen van Sharp. In onze toner shop vindt u niet alleen de originele toner voordelig geprijsd, maar ook compatibele producten zoals rebuilt toner en refill toner worden door ons aangeboden. 

De compatibele toner voor Sharp zijn vergeleken met de originele producten een heel stuk goedkoper, hebben echter dezelfde printcapaciteit. Let op: wij maken het nog voordeliger voor u! Op alle compatibele, gelijke producten geldt extra stapelkorting. De compatibele producten in onze online shop zijn herkenbaar aan de groene markering. 
 

Meest verkochte toner voor Sharp

 


Bovengenoemde artikelen worden opvallend vaak verkocht en vallen op door een onverslaanbare prijs-kwaliteitsverhouding. 


Printer cartridges en inkt voor uw printer van Sharp


Na de aanschaf van een printer is het van groot belang om ook de printkosten zo laag mogelijk te houden. Alle beschikbare printer toebehoren en verbruiksmaterialen vindt u in onze online shop. Een groot voordeel van de Sharp printer is dat u niet verplicht bent om per se originele inktcartridges aan te schaffen. U kunt namelijk ook gewoon kiezen voor de compatibele inktcartridges die geschikt zijn voor het printen van tekstbestanden en foto’s. 

Wie nog meer wil bezuinigen op de printkosten kiest simpelweg voor refill printer cartridges die hervulbaar zijn. Let er bij de refill cartridges op dat deze uitsluitend gevuld mogen worden met hoogwaardige inkt om dezelfde print kwaliteit te garanderen. 
 

Wetenswaardigheden


Het maakt niet uit of u op zoek bent naar toebehoren voor een laserprinter of dat u een kopieermachine nodig hebt, in onze TonerPartner online shop heeft u een ruime keuze uit originele Sharp printer cartridges, drum (drumkit/drumeenheden) en voordelige toner. Het palet alternatieve producten is eveneens zeer gevarieerd en uitgebreid. 

Juist voor Sharp printers hebben we veel goedkope oplossingen. Inkt en kleurenlinten, compatibele toner cartridges, allemaal mogelijkheden om de efficiëntie van uw apparaten merkbaar te verhogen en de printkosten drastisch te reduceren. 

Compatibele producten zijn bovendien milieuvriendelijk en duurzaam, hebben vaak een betere print kwaliteit en een hogere capaciteit. Veel van onze klanten hebben de overstap reeds gewaagd en zijn zeer tevreden. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Waarom hebben al meer dan 1.500.000 klanten bij ons gekocht?

Meer dan 25 jaar ervaring

Jarenlange ervaring &
competentie sinds 1993

Kosteneffectieve verzending

in Nederland slechts € 3,90 verzendkosten

%

Tot 80% besparen

door compatibele producten tot 80% besparen bij 100% drukkwaliteit

SSL-versleuteling

De beste beveiliging van uw gegevens en betaling via SSL-versleuteling

Verzending op dezelfde dag

bij bestelling van voorraad tot 16:00 uur (ma-vr, za tot 14:00 uur)

Ruime keuze

uit printercartridges, printertoebehoren voor uw printer

3 jaar garantie

Wij bieden u 3 jaar garantie op alle producten aan

Talrijke betaalmogelijkheden

Kies de betalingswijze uit die voor u het gemakkelijkst is

Volumekorting tot 15%

2 dezelfde compatibele producten = 10% korting
4 dezelfde compatibele producten = 15% korting

Tip: Alle vermelde namen en handelsmerken zijn geregistreerde handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.
De op onze website vermelde handelsmerken worden uitsluitend gebruikt om producten te beschrijven.
Brutoprijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten en zijn vetgedrukt.
1 * geldt slechts voor voorraad | * Bereiken zijn gegevens van de fabrikanten bij ca. 5% dekking