Pixi SSL Trusted Shops

Betaalwijzen PayPalVisaMastercardiDEAL +


Bestel binnen de volgende 5 uren 05 min.

Voor verzending, gegarandeerd op dezelfde dag.

Canon Toner en Canon inktcartridges voordelig online kopen

Selecteer een serie

Canon

Canon printers spreken gebruikers wereldwijd aan door de innovatieve inkt en kleurenprint technologieën. De keuze die u daarbij als consument en werkgever heeft is bijzonder uitgebreid, zodat u voor elke opdracht, wens en eis een passende printer van Canon kunt vinden. 
 

Cartridges voor Canon bij TonerPartner kopen


Het is natuurlijk niet meer dan logisch dat de grootste fabrikant van camera’s ook de beste inkt fotoprinters ontwerpt, waardoor het voor een ieder mogelijk wordt om foto’s in opvallende scherpe kwaliteit en met een natuurlijke weergave van de kleuren af te drukken. Dankzij de Pixma serie heeft Canon ervoor gezorgd dat het een groot marktaandeel op het gebied van private en professionele kleurenafdrukken beheert. 

Met de Movie print functie ontworpen Full HD foto’s zorgt de Canon Pixma printer voor de meest scherpe fotoafdrukken ter wereld. In onze webshop vindt u de benodigde printer toebehoren voor de meest gangbare printers en apparaten van Canon. 
 

Innovatie en voordelige kosten dankzij het gebruik van compatibele printer cartridges


In onze shop vindt u zowel de originele cartridges als de voordelige compatibele cartridges, waaronder refill cartridges voor de Canon Pixma en de Canon inkjet printer. De cartridges zijn verkrijgbaar in een zogenaamde rainbowkit of los (per stuk) en zijn daarbij vele malen voordeliger geprijsd dan de originele producten van andere fabrikanten, zodat u als particulier maar ook als retailer op voordelige wijze hoogwaardige foto’s af kunt drukken. Maak gebruik van de compatibele printer cartridges en verlaag daarmee uw uitgaves voor verbruiksartikelen, zonder dat u enig verlies opmerkt in de kwaliteit van de afdrukken. 
 

De meest populaire inktcartridges voor Canon


Gebruikers van Canon hebben bij voorkeur de volgende producten bij ons gekocht:
 


Onze klanten waren niet alleen allemaal tevreden over de kwaliteit van de compatibele inktcartridges en toner cartridges, maar werden ook overtuigd door de geleverde prestaties. 


Compatibele toner voordelig bestellen en voor uw Canon printer gebruiken


Wij hebben echter niet alleen voor de Pixma printer van Canon bijbehorende en bovenal voordelige toner cartridges op voorraad, deze zijn ook verkrijgbaar voor kopieermachines, faxapparaten en multifunctionele apparaten van Canon, net als inkt, reserve onderdelen en toebehoren voor laserprinters van Canon. 

Wij raden u aan voor het bestellen de originele toner cartridges van Canon en de compatibele en gerecyclede toner producten waaronder de rebuilt toner en de refill toner met elkaar te vergelijken. Deze zijn voor veel verschillende modellen printers van Canon verkrijgbaar en worden bij elk model apart in het winkelsysteem aangegeven door middel van een groene balk, zodat u zelf kunt beslissen of u door wilt gaan met het spenderen van veel geld door de aanschaf van originele printer cartridges of dat u de overstap maakt op spaarzaam en milieuvriendelijk printen. 
 

De meest populaire toner uit de shop


De compatibele toner voor de verschillende modellen van Canon zijn echte bestsellers in onze toner shop!
 


Deze toner cartridges vallen op door de hoge prestaties en uitmuntende printkwaliteit en zijn dankzij de constante controles waaraan deze onderworpen worden door de toner fabrikanten echte krachtpatsers. Wij garanderen u een hoge printcapaciteit, waarbij u tegelijkertijd veel geld kunt besparen. Maak gebruik van de kwantumkorting geldig voor alle compatibele (gelijke) producten en let u vooral op de groene markering in de shop, waardoor u de compatibele producten direct kunt herkennen.

Waarom hebben al meer dan 1.500.000 klanten bij ons gekocht?

Meer dan 25 jaar ervaring

Jarenlange ervaring &
competentie sinds 1993

Kosteneffectieve verzending

in Nederland slechts € 3,90 verzendkosten

%

Tot 80% besparen

door compatibele producten tot 80% besparen bij 100% drukkwaliteit

SSL-versleuteling

De beste beveiliging van uw gegevens en betaling via SSL-versleuteling

Verzending op dezelfde dag

bij bestelling van voorraad tot 16:00 uur (ma-vr, za tot 14:00 uur)

Ruime keuze

uit printercartridges, printertoebehoren voor uw printer

3 jaar garantie

Wij bieden u 3 jaar garantie op alle producten aan

Talrijke betaalmogelijkheden

Kies de betalingswijze uit die voor u het gemakkelijkst is

Volumekorting tot 15%

2 dezelfde compatibele producten = 10% korting
4 dezelfde compatibele producten = 15% korting

Tip: Alle vermelde namen en handelsmerken zijn geregistreerde handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.
De op onze website vermelde handelsmerken worden uitsluitend gebruikt om producten te beschrijven.
Brutoprijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten en zijn vetgedrukt.
1 * geldt slechts voor voorraad | * Bereiken zijn gegevens van de fabrikanten bij ca. 5% dekking