Pixi SSL Trusted Shops

Betaalwijzen PayPaliDEALVisaMastercard +


Bestel binnen de volgende 1 uren 10 min.

Voor verzending, gegarandeerd op de volgende werkdag.

OKI Toner en OKI inktcartridges voordelig online kopen

OKI

Printers en kantoorapparatuur van OKI staan wereldwijd bekend vanwege de hoge prestaties, het zuinige verbruik en de vele mogelijkheden. Toner, printercartridges en andere printer toebehoren voor Oki printer kunt u hier voordelig kopen. 
 

Bij ons liggen de voordelige toners en inkt voor uw OKI printer klaar


Oki printers zijn vooral vanwege de lage inkoopprijs, de makkelijke bediening, onderhoud en de lange levensduur veel gevraagd. Dat is dan ook direct de reden dat er naast de talrijke nieuwe modellen ook nog veel oude OKI dot matrix printers (soort impact printer) en overige kantoorapparaten te vinden zijn. Speciaal hiervoor kunt u in onze toner shop voordelige toebehoren vinden. 

Om de printkosten te minimaliseren is het van groot belang reeds bij de aanschaf voor een goed model printer te kiezen. De printer dient zowel in alle functies en de te verwachten print prestaties te voldoen aan de gestelde eisen en verwachtingen. 
 

Compatibele toner voor uw apparatuur van OKI zijn milieuvriendelijk en voordelig


Voor veel OKI printers, OKI fax, OKI kopieermachines en multifunctionele OKI apparaten hebben wij naast de originele toner cartridges, drumeenheden (drumkit) en fixeereenheden van OKI ook rebuilt toner en refill toner, waarmee u niet alleen kunt bezuinigen op uw uitgaven maar ook het milieu minder belast. In elk geval kunt u de bijpassende toner voordelig bij ons vinden. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van stapelkorting op alle compatibele gelijkwaardige producten. Een groene markering in de shop geeft de compatibele toner producten aan. 
 

De meest verkochte Oki toners uit onze shop


Huismerk voor OKI 44469803 Toner zwart
Huismerk voor OKI 09002395 Toner zwart
Huismerk voor OKI 43459332 / 43459436 Toner zwart

Al deze producten worden vaker dan gemiddeld bestelt en vallen direct op door een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. 

Inktcartridges voor Oki


Bij TonerPartner vindt u voor alle kopieermachines, printers en faxapparaten inktcartridges van Oki. Ongeacht of u kiest voor voordelige originele inktcartridges of compatibele inktcartridges, beter gezegd refill cartridges, de printercartridges voor Oki printers voldoen aan alle gestelde eisen. Door te kiezen voor het gebruik van compatibele inktcartridges kunt u uw printkosten aanzienlijk verlagen. U hoeft daarbij niet bang te zijn voor verlies in kwaliteit, aangezien de compatibele producten perfecte afdrukken garanderen en juist daardoor geliefd zijn. 
 

Goed om te weten


De Japanse printer fabrikant is vooral thuis op het gebied van professioneel en commercieel gebruik, heeft echter ook een breed aanbod aan verschillende voordelige OKI printers voor huishoudelijk gebruik. Ondanks de hoge aanschafkosten is de vraag naar originele OKI toner cartridges bijzonder groot, dit geldt met name voor de High-Definition-toner van OKI, die voor de nieuwste digitale LED printtechniek gebruikt wordt. Deze vrij dure kleuren toner is in onze online shop verkrijgbaar in een voordelige rainbow kit met daarin de kleuren zwart, cyaan, magenta en geel. Natuurlijk vindt u in de toner shop ook overige toebehoren voor OKI faxapparaten en OKI multifunctionele apparaten.

TONERPARTNER
Klantbeoordelingen
UITMUNTEND
4,91/5,00
19.443
Beoordelingen
„Het menu is goed te begrijpen voor iedere leek, je kunt er binnen de kortste tijd het artikel vinden dat je zocht. Het bestellen verloopt ook ongecompliceerd. Super.“

Waarom hebben al meer dan 1.500.000 klanten bij ons gekocht?

Meer dan 25 jaar ervaring

Jarenlange ervaring &
competentie sinds 1993

SSL-versleuteling

De beste beveiliging van uw gegevens
en betaling via SSL-versleuteling

3 jaar garantie

Wij bieden u 3 jaar garantie op alle producten aan

Gratis verzending

in Nederland vanaf € 99 bestelwaarde. Anders slechts € 3,90 verzendkosten

Verzending op dezelfde dag

bij bestelling van voorraad tot 16:00 uur (ma-vr, za tot 14:00 uur)

Talrijke betaalmogelijkheden

Kies de betalingswijze uit die voor u het gemakkelijkst is

%
Tot 80% besparen

door compatibele producten tot 80% besparen bij 100% drukkwaliteit

Ruime keuze

uit printercartridges, printertoebehoren voor uw printer

Volumekorting tot 15%

2 dezelfde compatibele producten = 10% korting
4 dezelfde compatibele producten = 15% korting

Tip: Alle vermelde namen en handelsmerken zijn geregistreerde handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.
De op onze website vermelde handelsmerken worden uitsluitend gebruikt om producten te beschrijven.
Brutoprijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten en zijn vetgedrukt.
1 * geldt slechts voor voorraad | * Bereiken zijn gegevens van de fabrikanten bij ca. 5% dekking