Pixi SSL Trusted Shops

Betaalwijzen PayPaliDEALVisaMastercard +


Bestel binnen de volgende 1 uren 08 min.

Voor verzending, gegarandeerd op de volgende werkdag.

Utax Toner en Utax inktcartridges voordelig online kopen

Utax

Voor uw UTAX systeem vindt u in onze TonerPartner online shop voor verschillende series en modellen een talrijke keuze aan toner en inkt van originele UTAX fabrikanten. Natuurlijk hebben wij ook compatibele en gerecyclede uitvoeringen in het aanbod opgenomen. Koop hier uw printer toebehoren voordelig! 
 

Het verhaal van de firma begint in Duitsland


UTA werd in het jaar 1961 in Hamburg/Duitsland opgericht onder de naam Elektronische kantoorapparatuur BV (Electronic-Büromaschinen-Vertriebs-GmbH). In het jaar daarna werd een net van ondernemingen op het gebied van kantoorcommunicatie opgericht, dat in 1968 omgedoopt werd tot het merklabel UTAX. Sinds 1996 worden de producten van UTAX naar Afrika, het Midden Oosten en meer dan 40 andere landen buiten Europa geëxporteerd. Een fusie met Triumph-Adler in 1999 en de overname van het Japanse bedrijf Kyocera Mita completeert de historie van het Duitse bedrijf. 
 

Compatibele toner voor uw UTAX apparaten zijn milieuvriendelijk en voordelig


Hier vindt u passende verbruiksartikelen voor alle apparatuur van UTAX. Voor de fabrikant UTAX vindt u naast de originele toner cartridges natuurlijk ook alle compatibele toner zoals UTAX rebuilt toner en UTAX refill toner voordelig in het aanbod. De compatibele toner voor alle beschikbare UTAX apparaten zijn echte bestsellers in onze toner shop. 

De toner cartridges vallen op door de hoge prestaties en een excellente printkwaliteit en zijn dankzij de voortdurende controles van de toner fabrikanten betrouwbare krachtpatsers. U bent verzekerd van een hoge printcapaciteit en maximale besparing. Maakt u bovendien gebruik van de mogelijkheid die wij u bieden om kwantumkorting te krijgen, geldig op alle gelijkwaardige compatibele producten, dan wordt uw toner nog goedkoper. De groene markering in de shop maakt de compatibel toner direct en makkelijk herkenbaar. 
 

De meest verkochte Toner voor UTAX

 


Onze klanten waren allen zeer tevreden over de kwaliteit en de prestaties van de compatibele inktcartridges en toner cartridges. 
 

UTAX inktcartridges en inkt


Alle beschikbare printer toebehoren en verbruiksmaterialen zoals inktcartridges vindt u in onze online shop. Een groot voordeel hiervan is dat u bij het gebruik van UTAX printer niet gebonden bent aan het verplichte gebruik van originele inktcartridges. U kunt namelijk ook gewoon kiezen voor compatibele printer cartridges voor het afdrukken van allerlei tekstbestanden en foto’s. Wie nog meer wil bezuinigen kan kiezen voor UTAX refill printer cartridges, maar ook de gewone printer cartridges voor UTAX printers kunt u hier voordelig aanschaffen! 
 

Extra weetjes


Door de lange levensduur van de apparaten doet UTAX er alles aan om een bijdrage te leveren aan de bescherming van het milieu. Talrijke apparaten zijn reeds voorzien van de blauwe engel. Deze staat garant voor het gebruik van hoogwaardige materialen waaronder het gebruikte kunststof van de behuizing en de verschillende onderdelen van de printer. Bovendien biedt UTAX de mogelijkheid om verschillende resultaten te krijgen en heeft deze lokale instellingen wat betreft de gegevensbescherming.

TONERPARTNER
Klantbeoordelingen
UITMUNTEND
4,91/5,00
19.443
Beoordelingen
„Ik kon de inkt die ik nodig had meteen vinden. Het systeem is super. Overzichtelijk en gemakkelijk te overzien - zo zou online winkelen altijd moeten zijn. Bedankt!“

Waarom hebben al meer dan 1.500.000 klanten bij ons gekocht?

Meer dan 25 jaar ervaring

Jarenlange ervaring &
competentie sinds 1993

SSL-versleuteling

De beste beveiliging van uw gegevens
en betaling via SSL-versleuteling

3 jaar garantie

Wij bieden u 3 jaar garantie op alle producten aan

Gratis verzending

in Nederland vanaf € 99 bestelwaarde. Anders slechts € 3,90 verzendkosten

Verzending op dezelfde dag

bij bestelling van voorraad tot 16:00 uur (ma-vr, za tot 14:00 uur)

Talrijke betaalmogelijkheden

Kies de betalingswijze uit die voor u het gemakkelijkst is

%
Tot 80% besparen

door compatibele producten tot 80% besparen bij 100% drukkwaliteit

Ruime keuze

uit printercartridges, printertoebehoren voor uw printer

Volumekorting tot 15%

2 dezelfde compatibele producten = 10% korting
4 dezelfde compatibele producten = 15% korting

Tip: Alle vermelde namen en handelsmerken zijn geregistreerde handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.
De op onze website vermelde handelsmerken worden uitsluitend gebruikt om producten te beschrijven.
Brutoprijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten en zijn vetgedrukt.
1 * geldt slechts voor voorraad | * Bereiken zijn gegevens van de fabrikanten bij ca. 5% dekking