Verwachte levertijd:

Bij bestelling binnen 0 uren 50 min.: Vandaag nog verstuurd.

SSL

Modelselectie - Selecteer een fabrikant

Fabrikant niet in de lijst? Hier vindt u meer fabrikanten

Samsung SCX-3200 toner voordelig online kopen

Compatibele toner voor Samsung SCX-3200

Originele tonercartridge voor Samsung SCX-3200

SCX-3200 – Bij dit multifunctionele apparaat van Samsung draait alles om gebruiksvriendelijkheid en multitasking


Met de knop ‘Print Screen’ kunt u talrijke afdrukken maken die direct van het beeldscherm afkomstig zijn, zonder dat u daarvoor op uw werkplek hoeft te zitten. Deze praktische functie vindt u op de rechterkant van het bedieningspaneel. De extra functie ‘eco print’ maakt het mogelijk om effectief papier te besparen, terwijl de printer uit zichzelf al heel spaarzaam is wat het verbruik van de toner aangaat. Als multifunctioneel apparaat kan deze vanzelfsprekend niet alleen printen, maar ook kopiëren en scannen – een onmisbaar multitalent voor op uw bureautafel. 

U bent op zoek naar een printer voor de werkplek die overtuigende prestaties weet te leveren? Vergeet dan wat u tot nu toe gehoord heeft over laserprinters. De bijzonder compacte Samsung SCX-3200 met een afmeting van 388 x 299 x 234 mm neemt minder plaats in dan welke andere laserprinter verkrijgbaar op de markt. 

Laat u echter niet misleiden door de compacte afmeting van de SCX-3200: wat de printcapaciteit betreft kan hij het makkelijk opnemen tegen de zwaargewichten in de branche. 

De Samsung compatibele toner MLT-D1042S XXL kan maar liefst 2500 pagina’s in de kleur zwart printen, scherp en in top kwaliteit tegen een onvoorstelbaar lage prijs. Productiviteit is tegenwoordig de bepalende factor voor het succes van afdelingen op kantoor en in werkgroepen. 

De ongelooflijk veelzijdige SCX-3200 werd ontworpen met het oog op het verbeteren van de productiviteit. Opdrachten zoals printen, kopiëren of scannen kunnen met dit apparaat eenvoudig en snel uitgevoerd worden. Verspil niet langer tijd terwijl u waardevolle productiviteit verliest omdat u onnodig lang moet wachten op het printen van belangrijke documenten. De laserprinter SCX-3200 van Samsung drukt werkelijk snel af. Vanuit de slaapmodus print de SCX-3200 de eerste pagina binnen 8 seconden af. 

Dankzij de hoge resolutie van 1200 x 1200 dpi voldoet de printer zeker ook aan de eisen wat snelheid en schone printresultaten betreft. De functie ‘Print Screen’ van de SCX-3200 bevindt zich makkelijk bereikbaar op het bedieningspaneel voorop. Daarmee kunt u alle inhoud die op dat moment op uw scherm geopend is, heel snel en probleemloos printen – en dat kan ook heel goed zonder dat u achter uw bureau zit. 

Het trefwoord in deze is: One Touch, met slechts één druk op de knop kunt u elke gewenste website of document printen, zonder dat u deze daarvoor hoeft te bewerken of ongewenste onderdelen hoeft te verwijderen. Wilt u het complete beeldscherm afdrukken dan is één druk op de knop voldoende. Houdt u de knop langer dan twee seconden ingedrukt, dan print de SCX-3200 het laatste object dat u op de monitor geactiveerd hebt af. 


Hoogwaardige toner en toebehoren voor Samsung SCX-3200 in de online shop


Kies voor TonerPartner en profiteer van ons brede assortiment toner en andere verbruiksartikelen voor de SCX-3200 van Samsung. Naast de OEM toner kunt u ook hoogwaardige compatibele toner in ons aanbod vinden.

Schaft u meer artikelen tegelijkertijd aan dan profiteert u van diverse voordelen, waaronder gunstige voorwaarden en gratis verzending. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

TONERPARTNER
Klantbeoordelingen
UITMUNTEND
4,91/5,00
19.443
Beoordelingen
„Altijd snel, altijd betrouwbaar, altijd perfect en een gemakkelijk verloop - wat wil je nog meer? TOP-aanbieder met 5-sterrenkwaliteit.“

Waarom hebben al meer dan 1.500.000 klanten bij ons gekocht?

Meer dan 25 jaar ervaring

Jarenlange ervaring &
competentie sinds 1993

SSL-versleuteling

De beste beveiliging van uw gegevens
en betaling via SSL-versleuteling

3 jaar garantie

Wij bieden u 3 jaar garantie op alle producten aan

Gratis verzending

in Nederland vanaf € 99 bestelwaarde. Anders slechts € 3,90 verzendkosten

Verzending op dezelfde dag

bij bestelling van voorraad tot 17:00 uur (ma-vr, za tot 14:00 uur)

Talrijke betaalmogelijkheden

Kies de betalingswijze uit die voor u het gemakkelijkst is

%
Tot 80% besparen

door compatibele producten tot 80% besparen bij 100% drukkwaliteit

Ruime keuze

uit printercartridges, printertoebehoren voor uw printer

Kwantumkorting tot 15%

2 dezelfde compatibele producten = 10% korting
4 dezelfde compatibele producten = 15% korting

Tip: Alle vermelde namen en handelsmerken zijn geregistreerde handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.
De op onze website vermelde handelsmerken worden uitsluitend gebruikt om producten te beschrijven.
Brutoprijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten en zijn vetgedrukt.
1 * geldt slechts voor voorraad | * Bereiken zijn gegevens van de fabrikanten bij ca. 5% dekking