Verwachte levertijd:

Bij bestelling binnen 1 uren 26 min.: Vandaag nog verstuurd.

SSL

Modelselectie - Selecteer een fabrikant

Fabrikant niet in de lijst? Hier vindt u meer fabrikanten

Canon Pixma MG 5350 inktcartridges voordelig online kopen

Compatibele inktcartridges voor Canon Pixma MG 5350

Originele cartridges voor Canon Pixma MG 5350

Originele cartridges voor Canon Pixma MG 5350

Voordelige cartridges voor uw Canon Pixma MG 5350 kopen


De Canon Pixma MG 5350 is een compacte A4 inkjetprinter voorzien van een zogenaamd Single Ink System, waarmee economisch printen gerealiseerd kan worden, aangezien de cartridges in alle kleuren los verwisseld kunnen worden. U kunt met het apparaat niet alleen printen (ook mogelijk via WLAN), maar ook scannen en kopiëren. Bovendien behoort automatisch dubbelzijdig printen alsook het bedrukken van CD’s en DVD’s tot de vele mogelijkheden van deze alleskunner. 

Afdrukken in kleur en zwart wit – allemaal in een verbazingwekkende snelheid. Daardoor is de printer niet alleen geschikt voor gebruik thuis, maar kan deze ook dienst doen als multifunctioneel apparaat op de werkplek. De benodigde cartridges voor de Canon Pixma MG 5350 vindt u in onze online shop als origineel Canon product of als compatibel artikel, waarbij u in beide gevallen verzekerd bent van top kwaliteit. 
 

Originele cartridges van Canon voor de Canon Pixma MG 5350 bestellen


In ons assortiment vindt u alle originele cartridges voor de Canon Pixma MG 5350 (los), waarbij we scherpe en actuele prijzen hanteren zodat u optimaal profiteert van prijsvoordeel. Uw printer heeft de beschikking over 5 cartridges in totaal, waarvan 2 in zwart en 3 in kleur. De originele cartridges in zwart hebben de productnummers 4529B001 (PGI525PGBK) en 4540B001 (CLI526BK) met een inhoud van 19 ml respectievelijk 9 ml. 

De kleuren cartridges hebben de productnummers 4541B001 (CLI526C) in cyaan, 4542B001 (CLI526M) in magenta en 4543B001 (CLI526Y) in geel, allen met een inhoud van 9 ml inkt. De cartridges zijn zowel los als in een voordelige grootverpakking verkrijgbaar. Daarnaast hebben wij ook de originele printkop van Canon, die van tijd tot tijd verwisseld moet worden, op voorraad. 
 

Nu nog meer besparen – compatibele cartridges voor de Canon Pixma MG 5350 kopen


Naast de eerder genoemde originele cartridges hebben wij ook compatibele cartridges voor de Canon Pixma MG 5350 in het aanbod. Deze kunnen gebruikt worden in plaats van de originele. Daarbij geniet u van een betere prijs gecombineerd met een hogere printcapaciteit, aangezien de compatibele cartridges een hoger vulvolume hebben. De printkwaliteit voldoet vanzelfsprekend aan de hoogste kwaliteitseisen en onderscheidt zich in geen enkel opzicht van de originele. 

Alle compatibele cartridges voor de Canon Pixma MG 5350 zijn voorzien van een speciale reset chip en worden probleemloos herkend door de printer. Vergelijkt u gewoon zelf en ontdek de vele mogelijkheden om de printkosten te verlagen dankzij het gebruik van compatibele cartridges voor de Canon Pixma MG 5350.

De grote prijsverschillen roepen nogal eens (onterecht) vraagtekens op over de geboden kwaliteit. Mocht u ook tot de groep behoren die wel over wil stappen maar nog steeds bedenkingen heeft? Dan raden wij u aan om contact te maken met onze klantenservice. Zij kunnen u persoonlijk informeren over de (compatibele) producten uit ons assortiment.

TONERPARTNER
Klantbeoordelingen
UITMUNTEND
4,91/5,00
19.443
Beoordelingen
„Gemakkelijk en snel zoeken door de naam van de printer in te voeren - erg overzichtelijk opgebouwd - vergelijking met originele producten mogelijk - kopen op rekening voor zakelijke klanten - snelle levering.“

Waarom hebben al meer dan 1.500.000 klanten bij ons gekocht?

Meer dan 25 jaar ervaring

Jarenlange ervaring &
competentie sinds 1993

SSL-versleuteling

De beste beveiliging van uw gegevens
en betaling via SSL-versleuteling

3 jaar garantie

Wij bieden u 3 jaar garantie op alle producten aan

Gratis verzending

in Nederland vanaf € 99 bestelwaarde. Anders slechts € 3,90 verzendkosten

Verzending op dezelfde dag

bij bestelling van voorraad tot 17:00 uur (ma-vr, za tot 14:00 uur)

Talrijke betaalmogelijkheden

Kies de betalingswijze uit die voor u het gemakkelijkst is

%
Tot 80% besparen

door compatibele producten tot 80% besparen bij 100% drukkwaliteit

Ruime keuze

uit printercartridges, printertoebehoren voor uw printer

Kwantumkorting tot 15%

2 dezelfde compatibele producten = 10% korting
4 dezelfde compatibele producten = 15% korting

Tip: Alle vermelde namen en handelsmerken zijn geregistreerde handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.
De op onze website vermelde handelsmerken worden uitsluitend gebruikt om producten te beschrijven.
Brutoprijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten en zijn vetgedrukt.
1 * geldt slechts voor voorraad | * Bereiken zijn gegevens van de fabrikanten bij ca. 5% dekking