Verzending op dezelfde dag *
%Volumekorting tot 15% *
3 jaar garantie *
Reeds meer dan 1.500.000 klanten *

Bestelling binnen 2 uur 38 minuten:
We versturen uw pakket de volgende werkdag

SSL

Modelselectie - Selecteer een fabrikant

Fabrikant niet in de lijst? Hier vindt u meer fabrikanten

Partnr 932XL

Compatibele inktcartridges voor 932XL

Originele cartridges voor 932XL

Voordelige HP 932 XL cartridges comfortabel online kopen bij TonerPartner


HP 932 XL cartridges zijn zwarte printercartridges bestemd voor HP printers met een zeer hoge printcapaciteit van gemiddeld 1000 pagina’s. Samen met drie andere cartridges in de kleuren cyaan, magenta en geel wordt deze cartridge vooral in professioneel gebruikte apparaten ingezet. Deze HP printers zijn voorzien van een permanente printkop waarin de verschillende losse HP 932 XL cartridges geplaatst dienen te worden. 

Deze cartridges hebben een chip waarmee aan de printer doorgegeven wordt wanneer de printercartridge leeg is en verwisseld moet worden. Dit voorkomt dat de printkop zonder inkt gebruikt wordt waardoor deze beschadigd zou kunnen worden. Het is daarom van groot belang dat de chip voor de niveau indicator optimaal functioneert en altijd de actuele inhoud van de HP 932 XL cartridges aan de printer doorgeeft. 


Daarom wilt u alleen de originele HP 932 XL cartridges van TonerPartner gebruiken


Onze originele HP 932 XL cartridges garanderen steeds de beste printresultaten en zijn voorzien van de benodigde chip die de inhoud aangeeft. De zwarte cartridges hebben een inhoud van 22 ml en kunnen gebruikt worden voor het printen van circa 1000 pagina’s als uitgegaan wordt van een gemiddelde dekkingsgraad van 5 procent. Wij hebben de originele HP 932 XL inktcartridges voordelig gecalculeerd, zodat u met gemak uw printkosten kunt optimaliseren. Bovendien profiteert u bij het plaatsen van een bestelling bij TonerPartner van talrijke andere voordelen die bij ons voor de grote tevredenheid onder klanten zorgen.

Wij bieden u een snelle verzending van alle bestellingen aan, evenals lage verzendkosten voor al onze producten. Bovendien beschikken wij over het Trusted Shops certificaat en geven wij u als klant van TonerPartner de keuze tussen verschillende betalingsmogelijkheden. Niet in de laatste plaats willen wij u attenderen op onze omvangrijke garantievoorwaarden geldig op al onze HP 932 XL cartridges en andere producten. Mocht u nog vragen hebben over het bestellen of het gebruik van onze producten, neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice. 
 

Wij raden het navullen van uw HP 932 XL cartridges ten zeerste af


Diverse aanbieders hebben refill kits voor HP 932 XL printercartridges in hun assortiment opgenomen, waarmee deze zelf nagevuld kunnen worden. Wij hebben hier vanaf gezien, omdat wij niet overtuigd zijn van de kwaliteit van de navul setjes. 

Het grootste gevaar is niet alleen het feit dat u uw kleding, printer en inventaris beschadigd met de inkt van de HP 932 XL cartridges, door het navullen wordt ook de automatische niveau indicator buiten werking gesteld. De chip zal dan blijvend aangeven dat het om een lege cartridge gaat, waardoor u zelf in de gaten moet houden of er nog voldoende inkt in de cartridge aanwezig is. Graag willen wij er u erop attenderen dat een lege HP 932 XL cartridge tot onherstelbare schade van uw HP printkop kan leiden.

TONERPARTNER
Klantbeoordelingen
UITMUNTEND
4,91/5,00
19.443
Beoordelingen
„Betaling via PayPal Express, ongeëvenaard voordelige prijzen, schappelijke verzendkosten, afhandeling zonder gedoe en een snelle levering.“

Waarom hebben al meer dan 1.500.000 klanten bij ons gekocht?

Meer dan 25 jaar ervaring

Jarenlange ervaring &
competentie sinds 1993

SSL-versleuteling

De beste beveiliging van uw gegevens
en betaling via SSL-versleuteling

3 jaar garantie

Wij bieden u 3 jaar garantie op alle producten aan

Gratis verzending

in Nederland vanaf € 99 bestelwaarde. Anders slechts € 3,90 verzendkosten

Verzending op dezelfde dag

bij bestelling van voorraad tot 17:00 uur (ma-vr, za tot 14:00 uur)

Talrijke betaalmogelijkheden

Kies de betalingswijze uit die voor u het gemakkelijkst is

%
Tot 95% besparen

door compatibele producten tot 95% besparen bij 100% drukkwaliteit

Ruime keuze

uit printercartridges, printertoebehoren voor uw printer

Kwantumkorting tot 15%

2 dezelfde compatibele producten = 10% korting
4 dezelfde compatibele producten = 15% korting

Tip: Alle vermelde namen en handelsmerken zijn geregistreerde handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.
De op onze website vermelde handelsmerken worden uitsluitend gebruikt om producten te beschrijven.
Brutoprijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten en zijn vetgedrukt.
1 * geldt slechts voor voorraad | * Bereiken zijn gegevens van de fabrikanten bij ca. 5% dekking