Verwachte levertijd:

Bij bestelling binnen 9 uren 00 min.: De volgende werkdag verstuurd.

SSL

Modelselectie - Selecteer een fabrikant

Fabrikant niet in de lijst? Hier vindt u meer fabrikanten

Partnr 301

origineel

15,69 € (Netto)

18,98 €

incl. BTW excl. verzending

Kleur: black

190 pagina's
9,82 cent per pagina
Direct leverbaar!

 Levertijd: 1-2 werkdagen

topseller

goedkope alternatieven

15,69 € (Netto)

18,98 €

incl. BTW excl. verzending

Kleur: black

190 pagina's
9,82 cent per pagina
Direct leverbaar!

Levertijd: 1-2 werkdagen

Originele cartridges voor 301

HP 301 cartridges voordelig bij TonerPartner kopen – origineel en compatibel


HP 301 cartridges behoren nog steeds tot de meest gebruikte printercartridges voor HP printers. Deze worden voornamelijk ingezet voor de oudere apparaten van Hewlett-Packard, kunnen echter ook in een aantal nieuwe printer modellen van HP gebruikt worden. 

De HP 301 printercartridges maken nog deel uit van het ‘oude’ inktsysteem van HP, waarbij de printer voorzien is van één cartridge in zwart en een gecombineerde inktcartridge in de kleuren cyaan, magenta en geel. Een nadeel van dit systeem is het feit dat de complete HP 301 kleuren cartridge vervangen moet worden, ook al is maar één van de kleuren leeg. Dit kan afhankelijk van het gebruik voor hoge printkosten zorgen, zeker wanneer er sprake is van eenzijdig kleurgebruik. 

Een groot voordeel bij alle HP 301 en HP 301 XL cartridges is echter dat deze allemaal voorzien zijn van een eigen printkop. Deze wordt bij het vernieuwen van de cartridge ook direct vernieuwd, zodat er ook na langdurig gebruik van de betreffende HP printer geen verschil in kwaliteit te zien zal zijn. De printkop heeft echter wel een beperkte levensduur, zodat deze ook verwisseld dient te worden zodra de cartridge leeg is – alleen dan kan een gecontinueerde kwaliteit gewaarborgd worden. Om uw printkosten te minimaliseren koopt u uw cartridges comfortabel en snel in de online shop van TonerPartner. Wij hebben originele en compatibele HP 301 cartridges tegen een scherpe prijs in het assortiment. 
 

Waarom u beter niet voor het navullen van HP 301 cartridges kunt kiezen


Veel aanbieders hebben ook de zogenaamde refill kits in het aanbod, waarmee de beschikbare HP 301 cartridges nagevuld kunnen worden. Wij hebben hier echter vanaf gezien, vanwege de vele nadelen. Zoals reeds eerder aangegeven beschikt elke HP 301 cartridge over een printkop die na verloop van tijd aan slijtage onderhevig is. Kiest u ervoor om de inhoud van de cartridge handmatig bij te vullen, dan zou het kunnen gebeuren dat de printkop langer dan de gestelde levensduur gebruikt wordt. Dit zal resulteren in een verminderde printkwaliteit. 

Daarnaast bestaat het gevaar dat de refill kit niet op de juiste wijze gehanteerd wordt, waardoor beschadigingen op kunnen treden aan zowel de cartridge als aan de printer. Wordt een kleur in de verkeerde cartridge gevuld dan beschadigd niet alleen de cartridge, maar zullen ook de afdrukken geruïneerd worden. Gemorste inkt is bovendien moeilijk te verwijderen uit kleding! 

Daarom raden wij het navullen van cartridges ten zeerste af. Kiest u liever direct voor voordelige HP 301 printercartridges, waardoor u verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit en geoptimaliseerde printkosten. 


Optimaal besparen met originele en compatibele HP 301 cartridges uit de TonerPartner online shop


In onze shop vindt u de bijbehorende HP 301 cartridges voor uw HP printer in verschillende uitvoeringen. Wij hebben naast de standaard HP 301 cartridges ook de HP 301 XL cartridges. Deze hebben dezelfde opbouw, maar meer inhoud, waardoor er een hogere printcapaciteit gegarandeerd kan worden. We bieden u de keuze uit originele HP 301 cartridges en compatibele HP 301 cartridges die kwalitatief gezien hetzelfde zijn en in sommige gevallen zelfs meer inhoud hebben, maar met dit verschil dat ze vele malen voordeliger zijn. 

Uw HP printer zal geen enkel probleem hebben met het herkennen van de cartridges met meer vulvolume. Wij hebben de HP 301 cartridge in drie kleuren of zwart in de standaard en XL versie. Het beste alternatief zijn onze compatibele HP 301 cartridges aangezien deze een optimale prijs-kwaliteitsverhouding hebben, waardoor u in staat bent hoogwaardige afdrukken tegen een scherpe prijs te realiseren. 

Natuurlijk gaat het bij de compatibele cartridges om nieuwe producten, die voorzien zijn van een nieuwe printkop. Dit betekent dat deze in alles overeenkomen met de originele cartridges en daarnaast optimaal presteren. 

Bovendien kunt u van tal van voordelen profiteren als u uw HP 301 cartridges bij TonerPartner bestelt, want naast onze scherpe prijzen garanderen wij een snelle en betrouwbare levering van de printercartridges op elk gewenst adres. Daarnaast staat ons competente team klaar om al uw vragen over de HP 301 en HP 301 XL cartridges te beantwoorden. Niet in de laatste plaats kunt u bij TonerPartner eenvoudig en snel online shoppen, comfortabel vanuit uw eigen stoel.

TONERPARTNER
Klantbeoordelingen
UITMUNTEND
4,91/5,00
19.443
Beoordelingen
„Altijd snel, altijd betrouwbaar, altijd perfect en een gemakkelijk verloop - wat wil je nog meer? TOP-aanbieder met 5-sterrenkwaliteit.“

Waarom hebben al meer dan 1.500.000 klanten bij ons gekocht?

Meer dan 25 jaar ervaring

Jarenlange ervaring &
competentie sinds 1993

SSL-versleuteling

De beste beveiliging van uw gegevens
en betaling via SSL-versleuteling

3 jaar garantie

Wij bieden u 3 jaar garantie op alle producten aan

Gratis verzending

in Nederland vanaf € 99 bestelwaarde. Anders slechts € 3,90 verzendkosten

Verzending op dezelfde dag

bij bestelling van voorraad tot 16:00 uur (ma-vr, za tot 14:00 uur)

Talrijke betaalmogelijkheden

Kies de betalingswijze uit die voor u het gemakkelijkst is

%
Tot 80% besparen

door compatibele producten tot 80% besparen bij 100% drukkwaliteit

Ruime keuze

uit printercartridges, printertoebehoren voor uw printer

Volumekorting tot 15%

2 dezelfde compatibele producten = 10% korting
4 dezelfde compatibele producten = 15% korting

Tip: Alle vermelde namen en handelsmerken zijn geregistreerde handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.
De op onze website vermelde handelsmerken worden uitsluitend gebruikt om producten te beschrijven.
Brutoprijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten en zijn vetgedrukt.
1 * geldt slechts voor voorraad | * Bereiken zijn gegevens van de fabrikanten bij ca. 5% dekking