Pixi SSL Trusted Shops

  PayPalVisaMastercardiDEAL +

Prices incl. of VAT

Bestel binnen de volgende 0 uren 09 min.

Voor verzending, gegarandeerd op dezelfde dag.

Toshiba Toner en Toshiba inktcartridges voordelig online kopen

Selecteer een serie

Toshiba

De traditionele Japanse fabrikant Toshiba, zevende op de lijst van fabrikanten van elektronische apparaten wereldwijd, werd opgericht in 1939 als gevolg van de fusie van twee ondernemingen. 
 

Compatibele toner voor uw printer en multifunctionele apparaten van Toshiba zijn milieuvriendelijk en voordelig


De compatibele toner voor alle verkrijgbare Toshiba apparaten zijn echte bestsellers in onze toner shop. De toner cartridges vallen op door de hoge prestaties en een uitstekende printkwaliteit en zijn dankzij de constante controle van de toner fabrikant absolute krachtpatsers. Gevuld met vers tonerpoeder bent u verzekerd van een hoge printcapaciteit. Daarnaast beschikken deze over een functionele chip die de vulstand aangeeft waardoor u optimaal kunt bezuinigen als u kiest voor een compatibele toner. 

Maakt u vooral ook gebruik van onze aanbieding waarbij u op extra korting kunt rekenen als u meerdere gelijkwaardige compatibele producten aanschaft uit onze shop. Wij kunnen u verzekeren dat u de beschikking heeft over een voordelige en tegelijkertijd hoogwaardige toner. Compatibele toner voor Toshiba printers zijn een perfect alternatief voor uw kantoor! 
 

Voordelige printer toebehoren voor alle Toshiba kantoorapparatuur


TonerPartner heeft niet alleen voor de nieuwste kantoorapparatuur van Toshiba, maar ook voor oudere apparaten de bijpassende toner, kleurenlinten, kleurenrollen, thermo-transferrollen voor Toshiba en fixeereenheden tegen een scherpe prijs in het assortiment. 

Voor de meeste Toshiba multifunctionele en faxapparaten zijn niet alleen originele producten van Toshiba, maar ook compatibele nieuwe producten van andere fabrikanten verkrijgbaar. De garantie op uw apparaten gaat door het gebruik van compatibele producten natuurlijk niet verloren. 

Neem eerst een kijkje in het aanbod van TonerPartner voordat u de oude printer of kopieermachine definitief de deur uitdoet, alleen omdat u in de winkel om de hoek geen passende Toshiba printer cartridges of Toshiba toner meer kunt vinden!
 

Compatibele printer cartridges voor Toshiba inkjetprinter


Vooral voor huishoudelijk gebruik zijn de inkjetprinters van Toshiba compleet toereikend, aangezien deze in de aanschaf vele malen voordeliger zijn vergeleken met laserprinters en de originele Toshiba printer cartridges bovendien veel minder kosten dan een toner. Het printen duurt weliswaar iets langer, maar zelfs met de meest goedkope modellen kunt u hoogwaardige kleurenkopieën en fotoafdrukken realiseren. Naast de compatibele printer cartridges vindt u ook refill printer cartridges online in de printer cartridges shop van TonerPartner. Bovendien kunt u profiteren van een flinke korting op printerinkt.

Waarom hebben al meer dan 1.500.000 klanten bij ons gekocht?

Meer dan 25 jaar ervaring

Jarenlange ervaring &
competentie sinds 1993

Kosteneffectieve verzending

in Nederland slechts € 3,90 verzendkosten

%

Tot 80% besparen

door compatibele producten tot 80% besparen bij 100% drukkwaliteit

SSL-versleuteling

De beste beveiliging van uw gegevens en betaling via SSL-versleuteling

Verzending op dezelfde dag

bij bestelling van voorraad tot 16:00 uur (ma-vr, za tot 14:00 uur)

Ruime keuze

uit printercartridges, printertoebehoren voor uw printer

3 jaar garantie

Wij bieden u 3 jaar garantie op alle producten aan

Talrijke betaalmogelijkheden

Kies de betalingswijze uit die voor u het gemakkelijkst is

Volumekorting tot 15%

2 dezelfde compatibele producten = 10% korting
4 dezelfde compatibele producten = 15% korting

Tip: Alle vermelde namen en handelsmerken zijn geregistreerde handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.
De op onze website vermelde handelsmerken worden uitsluitend gebruikt om producten te beschrijven.
Brutoprijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten en zijn vetgedrukt. De minimumhoeveelheidstoeslag van €2,90 is niet van toepassing op bestellingen van meer dan €15.
1 * geldt slechts voor voorraad | * Bereiken zijn gegevens van de fabrikanten bij ca. 5% dekking