Verwachte levertijd:

Bij bestelling binnen 0 uren 50 min.: Vandaag nog verstuurd.

SSL

Modelselectie - Selecteer een fabrikant

Fabrikant niet in de lijst? Hier vindt u meer fabrikanten

Partnr T1285

Originele cartridges voor T1285

Epson T1285 inktcartridges multipack bij TonerPartner bestellen en veel geld besparen


In de Epson T1285 printer cartridges multipacks zijn vier hoogwaardige cartridges voor de Epson printer te vinden in de kleuren zwart, cyaan, magenta en geel. Hierdoor bespaart u niet alleen veel tijd, vergeleken met de losse aanschaf kunt u ook nog eens een hoop geld besparen. Het Epson T1285 cartridge value pack levert bovendien een duidelijk prijsvoordeel op vergeleken met de aanschaf van losse cartridges. 

Elke printer cartridge uit het Epson T1285 multipack is voorzien van een chip voor een correcte weergave van de inhoud via de niveau indicator van de printer. De inhoud wordt continue bijgehouden, zodat het printen met een lege cartridge voorkomen wordt. Hierdoor zou namelijk de printkop van uw Epson apparaat aanzienlijke schade op kunnen lopen. Dit is ook direct de reden dat wij het navullen van de Epson T1285 cartridges afraden. 

De chip van de cartridge verkeert namelijk nog steeds in de veronderstelling dat de cartridge leeg is, waardoor de niveau indicator niet meer naar behoren zal functioneren.Hierdoor loopt u het gevaar dat u met lege cartridges gaat printen, indien u zelf niet op de actuele inhoud let. 

Kiest u liever voor gemak en zekerheid, waarbij u bovendien extra veel kunt besparen: koop uw Epson T1285 multipack bij TonerPartner en profiteer van onze scherpe prijzen. 
 

Epson T1285 mulitpack of losse cartridges tegen een scherpe prijs bij TonerPartner bestellen


De inktcartridges van het Epson T1285 cartridges multipack zijn stuk voor stuk originele producten die gevuld zijn met hoogwaardige inkt. Door de aanschaf van dit voordeelpakket bent u reeds in staat om uw printkosten merkbaar te reduceren, maar niet compleet te optimaliseren. 

Als alternatief voor de originele Epson T1285 cartridges kunnen wij u compatibele printermcartridges van ons eigen huismerk aanbieden tegen een absoluut concurrerende bodemprijs. Wat de inhoud en de daaruit voortvloeiende printcapaciteit betreft hoeft u bovendien vergeleken met de originele geen genoegen te nemen met minder. Sterker nog: de kwaliteit van de inkt van onze compatibele cartridges is hetzelfde als die van de Epson T1285 printer cartridge setjes. 

Wat de prijs betreft zijn de losse compatibele cartridges echter onverslaanbaar en wordt het mogelijk om een maximale reductie van de printkosten te realiseren, zonder veel moeite of nadelen. Vanzelfsprekend zijn onze compatibele cartridges voorzien van een goed functionerende chip voor het bijhouden van de inhoud. 

Maak zelf de keuze: kies voor een gemiddelde besparing door de aanschaf van een Epson T1285 multipack of kies voor maximale besparing door de aanschaf van losse compatibele inktcartridges.

TONERPARTNER
Klantbeoordelingen
UITMUNTEND
4,91/5,00
19.443
Beoordelingen
„Bestellingen worden altijd snel bezorgd. Cartridges en inkt zonder problemen. Alle betaalwijzen zijn mogelijk. Zo heb je niets te klagen. Bedankt!!!“

Waarom hebben al meer dan 1.500.000 klanten bij ons gekocht?

Meer dan 25 jaar ervaring

Jarenlange ervaring &
competentie sinds 1993

SSL-versleuteling

De beste beveiliging van uw gegevens
en betaling via SSL-versleuteling

3 jaar garantie

Wij bieden u 3 jaar garantie op alle producten aan

Gratis verzending

in Nederland vanaf € 99 bestelwaarde. Anders slechts € 3,90 verzendkosten

Verzending op dezelfde dag

bij bestelling van voorraad tot 16:00 uur (ma-vr, za tot 14:00 uur)

Talrijke betaalmogelijkheden

Kies de betalingswijze uit die voor u het gemakkelijkst is

%
Tot 80% besparen

door compatibele producten tot 80% besparen bij 100% drukkwaliteit

Ruime keuze

uit printercartridges, printertoebehoren voor uw printer

Volumekorting tot 15%

2 dezelfde compatibele producten = 10% korting
4 dezelfde compatibele producten = 15% korting

Tip: Alle vermelde namen en handelsmerken zijn geregistreerde handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.
De op onze website vermelde handelsmerken worden uitsluitend gebruikt om producten te beschrijven.
Brutoprijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten en zijn vetgedrukt.
1 * geldt slechts voor voorraad | * Bereiken zijn gegevens van de fabrikanten bij ca. 5% dekking