Pixi SSL Trusted Shops

Betaalwijzen PayPaliDEALVisaMastercard +


Bestel binnen de volgende 3 uren 10 min.

Voor verzending, gegarandeerd op dezelfde dag.

Ontdek meer dan 12.000 artikelen voor uw dagelijkse toner- en inktbehoeften!

Nederlands grote toner- en inktspecialist

Fabrikant niet in de lijst? Hier vindt u meer fabrikanten  

Printercartridges voordelig online kopen – bij TonerPartner.nl

Als online shop voor voordelige printercartridges hebben wij voor u naast toner een groot assortiment inktcartridges van diverse aanbieders.

Hier vindt u passende kleuren cartridges voor Canon Pixma, Photosmart, HP Deskjet en OfficeJet in cyaan, magenta, geel en zwart. Maar ook de bijpassende fotocartrigdes voor fotoprinters met de daarvoor geschikte extra kleuren waaronder licht zwart, mat zwart, rood, blauw, foto cyaan en foto magenta kunt u hier eenvoudig en snel kopen. Elke cartridge (inktcartridge) voor uw printer is gevuld met verse drukinkt. Naast de vele printercartridges vindt u bij TonerPartner ook voordelige compatibele alternatieven – printercartridges voordelig kopen – zodat u in staat bent uw printkosten merkbaar te reduceren.

TonerPartner LogoVerschillende fabrikanten voor printercartridges

Met TonerPartner heeft u een betrouwbare partner voor printercartridges en printertoebehoren aan uw zijde. Bij ons vindt u voor elk merk een passende cartridge. U hoeft hiervoor alleen uw printer en het model te kiezen.

Wist u dat al? Wij bieden momenteel cartridges aan van meer dan 200 bekende fabrikanten en beschikken bovendien over veel printercartridges die compatibel met het origineel zijn.


Brother Printercartridges

Brother printercartridges

Brother heeft verschillende printercartridges voor zijn printers ontworpen. De meest populaire printers zijn onder andere de Brother LC-serie en de Brother –DCP- serie. Naast deze twee series vindt u in onze webshop veel andere Brother cartridges en toner.

Alle printercartridges voor Brother
 


Canon printercartridges

Canon PrintercartridgesNaast de meest populaire Canon serie, de Canon Pixma printer, hebben wij diverse andere Canon printercartridges en printerinkt in onze shop voor u.

Naar de Canon printercartridges
 


Epson printercartridges

Voor de Epson printer vindt u bij ons inktcartridges voor de Stylus SX, Stylus DS en Stylus Office, evenals veel andere cartridges.

Epson Printercartridges
Naar de Epson cartridges
 


HP cartridges

Naast de populaire printercartridges voor Photosmart, HP DeskJet en HP OfficeJet hebben wij diverse andere cartridges voor de HP in ons assortiment.

Hier vindt u alle HP printercartridges


Populaire printercartridges voor Hewlett Packard:HP Printercartridges


Lexmark PrintercartridgesLexmark cartridges

Bij ons vindt u naast de printercartridges voor Lexmark X en Lexmark P ook voor andere printers de bijpassende inktcartridge. Kies hiervoor gewoon de voor u passende serie uit.

Naar de Lexmark inktcartridges


Andere merken en fabrikanten

Op onze overzichtspagina vindt u meer dan 200 verschillende merken overzichtelijk gesorteerd. Van daaruit kunt u makkelijk en snel alle fabrikanten bereiken.

Andere populaire printercartridge fabrikanten:printercartridges fabrikanten

 

Printercartridges kopen met de zoekfunctie: voordelige prijzen en bliksemsnelle levering

In het volgende keuzemenu vindt u binnen enkele seconden de meest geschikte printercartridges.

Kiest u in slechts 3 stappen het passende product uit:

Modelselectie

Kies om te beginnen eerst de fabrikant, vervolgens de serie en ten slotte het model waarvoor u een product wilt vinden.

Fabrikant niet in de lijst? Hier vindt u meer fabrikanten

Wetenswaardigheden over printercartridges

Ongeacht of het nu om de kleuren cartridges voor Canon Pixma, Hewlett Packard (HP) Photosmart, OfficeJet, compatibel in de kleuren cyaan, magenta, geel en de speciale fotocartridges of om een eenvoudige cartridge in de kleur zwart gaat: printercartridges zijn kleine plastic reservoirs die gevuld worden met printerinkt. Een dun membraan aangebracht bij de mond van de inktcartridge dient daarbij als stop en voorkomt dat er eventuele inktlekkages optreden.
 


Is er een verschil tussen inkt- en printercartridge?

In beide gevallen gaat het eigenlijk om synoniemen, met andere woorden: de betekenis is ongeveer hetzelfde en in dit geval zelfs helemaal gelijk. Of u het nu over een printer- of inktcartridge heeft hangt slechts van uw perspectief af: printercartridges zijn cartridges voor een printer (gebruik). De cartridges worden met inkt gevuld (constructie/ontwerp).

Hoe een printercartridge geconstrueerd is kunt u op de pagina ‘Ontwerp van een printercartridge’.

Dankzij deze hoofdeigenschappen worden de printercartridges tot onmisbare printertoebehoren voor inkjetprinters en zijn essentieel voor een goede printtechniek.


TonerPartner - Meer dan 20 jaar ervaring

Wat u nog moet weten over printer- of beter gezegd inktcartridges

 • Printercartridges of bepaalde foto cartridges worden gebruikt in de printer (inkjetprinter) of in een fotoprinter met extra kleuren

 • Het verwisselen van de cartridge is kinderspel, speciale navulsetjes met verse printerinkt overspoelen de markt en zouden het navullen moeten vergemakkelijken

 • Vergeleken met originele cartridges hebben de compatibele alternatieven inmiddels dezelfde top kwaliteit bij dezelfde prestatie. Compatibel is rendabel.

 • Bij het ontwerp van uw printercartridges wordt door de fabrikanten niet alleen naar de functionele kant gekeken, maar er wordt ook geprobeerd om door middel van verschillende trucjes bij de constructie het hervullen of het namaken van uw cartridges te voorkomen.

 • Vergelijkbaar met de tonercartridges wordt daarbij weinig rekening gehouden met de gebruiker, zodat een monopolistische marktpositie bereikt kan worden.
   

printercartridgesInktcartridges bijvoorbeeld met daarin de printerinkt zijn de zogenaamde ‘levenselixer’ voor elke inkjetprinter. In de apparaten wordt de inkt door verschillende sproeiers en door middel van een printkop in microscopisch kleine druppeltjes op het papier aangebracht, ongeacht of het daarbij om normaal printerpapier of speciaal fotopapier gaat. Hierdoor ontstaan documenten en fotoafdrukken die bij het gebruik van moderne apparatuur laboratoriumkwaliteit bereikt hebben. Printercartridges zijn doorgaans in de kleuren zwart, magenta, cyaan en geel verkrijgbaar.

Voor inkjetprinters, met name de apparaten die ontworpen zijn voor het maken van hoogwaardige fotoafdrukken, zijn bovendien andere kleuren verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld diverse tinten zwart waaronder foto zwart, mat zwart of licht zwart. Maar ook inkt in kleuren zoals foto magenta en foto cyaan, heel soms groen, oranje en blauw, worden in de speciale fotoprinters tegenwoordig steeds vaker gebruikt. Ofschoon het bijzonder aantrekkelijk lijkt om thuis zelf foto’s uit te printen is het altijd nog een kwestie van prijs, aangezien de professionele fotoservices de afdrukken al lang tegen bijzonder scherpe prijzen aanbieden.

De voordelige aanschaf van inktcartridges is daardoor een must, als u met uw inkjetprinter zo goedkoop mogelijk wilt printen.
 


Printercartridges: welke zijn verkrijgbaar

Over het algemeen wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende soorten inktcartridges:

 • Originele cartridges van de fabrikant

 • Compatibele printercartridges van een derde partij

 • Refill cartridges van een derde partij

Via onderstaande button vindt u meer dan 200 fabrikanten. Kiest u gewoon voor de bij u passende uit de lijst:

Naar de fabrikanten

Bovendien zijn de zogenaamde refill kits ook overal en nergens verkrijgbaar. Deze bestaan uit grote hoeveelheden printerinkt, die u zelf na moet vullen met behulp van een spuitje. Aangezien wij onze klanten dit werk willen besparen en er tijdens het navullen lichte beschadigingen en vervuilingen kunnen ontstaan, bieden wij deze refill kits echter niet aan. Hieronder vindt u nog enkele informaties met betrekking tot de verschillende soorten printercartridges.
 


Originele cartridges van de fabrikant

originele printercartridgesVoor nagenoeg alle inkjetprinters hebben wij in onze online shop originele kleuren cartridges van de fabrikant. Deze zijn vanzelfsprekend perfect afgestemd op het betreffende printermodel en de inkt voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Bovendien is er bij deze cartridges nagenoeg geen sprake van uitvallers. De prijs is echter bijzonder hoog, zeker als u deze eens vergelijkt met andere varianten uit onze shop. Zoals reeds eerder aangegeven komt dat doordat in principe niet de printer zelf, maar de inktcartridges voor de grootste omzet op het gebied van inkjetprinters zorgen. En om deze omzet te garanderen vragen printerfabrikanten zoals Epson, HP of Canon talrijke patenten aan op hun cartridges. Dit houdt in dat andere fabrikanten deze niet één op één na mogen bouwen, omdat hierdoor de eigendomsrechten geschaad kunnen worden. Natuurlijk gebeurt het nogal eens dat er hier of daar cartridges opduiken van derden, waarbij schijnbaar het patent van de fabrikant geschonden wordt, deze zijn echter veelal uit het Verre Oosten afkomstig en zijn ook wat de kwaliteit van de inkt betreft absoluut af te raden. Deze cartridges vindt u onder geen beding in ons assortiment.

Verder is haast elke originele cartridge tegenwoordig voorzien van een chip. Deze geeft aan de ene kant de actuele vulstand van de inkt in de printer aan en verhindert aan de andere kant het hergebruik van de printercartridge in dezelfde printer, zodra deze leeg is. Het thuis hervullen wordt op deze manier bemoeilijkt. Ondanks de hoge prijzen van originele inktcartridges doen wij ons uiterste best u deze steeds weer tegen de best mogelijke prijs aan te bieden. Hiervoor geven wij onze inkoopsvoordelen bij de fabrikanten door aan u, zodat u ook bij het gebruik van originele verbruiksmaterialen voordelig kunt printen. Bovendien heeft u met een multipack, waarin meerdere inktcartridges verpakt zijn en dat voor uiteenlopende printers verkrijgbaar is, de mogelijkheid om vergeleken met de losse aanschaf van de cartridges nog eens extra te besparen.


Compatibele cartridges van derden

compatible printercartridgesEen inktcartridge is pas dan compatibel als deze zonder beperkingen in uw printer te gebruiken is, echter wat de vorm betreft enige afwijkingen vertoond ten opzichte van de originele cartridge. Wij kunnen u deze compatibele printercartridges met een eerste klas prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden. Compatibele cartridges betekenen voor uw fabrikant meer werk. Aangezien veel originele producten van uw fabrikant direct door een honderdtal patenten beschermd wordt, moet de derde partij moeite doen om een cartridge te bouwen die in de betreffende printer net zo goed functioneert als het OEM-product, de patenten echter niet schaadt. OEM staat hierbij voor Original Equipment Manufacturer. In dit geval behoren hiertoe alle printerfabrikanten die niet alleen het apparaat (printer), maar ook de benodigde verbruiksmaterialen (printercartrigde) produceren.

Bij de door ons aangeboden compatibele inktcartridges gaat het doorgaans om hoogwaardige producten. Deze zijn wat de kwaliteit betreft gelijkwaardig aan het originele product. Weliswaar is er meer of minder inkt voorhanden als in het OEM- product, echter is de dekkings- en lichtgraad van dezelfde hoge kwaliteit als bij de originele inkt. Ofschoon er veel werk achter de ontwikkeling van een compatibele cartridge schuilt, is deze duidelijk voordeliger als het vergelijkbare origineel, die het daarmee op gelijke wijze vervangt. Om dit voor u te verduidelijken, geven wij bij al onze inktcartridges de effectieve prijs per pagina aan. Deze bestaan uit de kosten voor de print van één pagina met een dekking van 5 procent. De paginaprijs is het beste uitgangspunt voor een directe vergelijking. En in veel gevallen is de prijs voor de druk van een pagina met een compatibele inktcartridge tot 80 procent voordeliger vergeleken met de originele cartridge. Daardoor is het rendabel om voor uw inkjetprinter gebruik te maken van een compatibele kleurencartridge.


Refill cartridges van derden

refill printercartridgesRefill printercartridges zijn een andere mogelijkheid om met uw inkjetprinter voordelig te printen. Bij zulke inktcartridges gaat het om opnieuw gevulde originele cartridges. Vergelijkbaar met een rebuilt tonercartridge moet zo een cartridge voor het hervullen grondig gereinigd worden. Hier gaat veel werk mee gepaard, aangezien er geen restjes van de oude inkt in het reservoir achter mogen blijven en ook de sproeiers of beter gezegd de printkop van de cartridge nagenoeg naar nieuwstaat terug gebracht moet worden. Aangezien de fabrikanten hiervoor gebruikte originele producten gebruiken is er geen sprake van schending van eigendomsrechten en heeft u als gebruiker het voordeel dat u profiteert van alle voordelen van een originele printercartridge. Deze is in alle opzichten compatibel met uw apparaat.

Ook bij de kwaliteit en de kwantiteit van de inkt in een refill cartridge hoeft u geen enkel compromis tegenover het OEM-product te maken. Deze levert dezelfde hoogwaardige printresultaten die u ook kunt verwachten van de inkt van Epson, Canon of HP en veel andere gerenommeerde fabrikanten. Bovendien ondergaan ook de in onze shop aangeboden refill printercartridges strenge kwaliteits- en functietests, zodat een veilig en kwalitatief hoogwaardig gebruik van uw inkjetprinter onder alle omstandigheden gegarandeerd kan worden.

U wordt wederom in de gelegenheid gesteld met deze printer cartridge vergeleken met de originele op een groot deel van uw printkosten te besparen, waardoor u duurzaam voordelig kunt printen op het hoogste kwaliteitsniveau. Ook hier is er sprake van een besparing die kan oplopen tot 95 procent.


Voordelige printercartridges: met of zonder geïntegreerde printkop, als meerkleuren cartridge of als single-ink

In onze shop zult u in principe telkens weer op een bepaalde constructie van inktcartridges uitkomen die enerzijds betrekking heeft op de printkop en anderzijds op het inktgebruik. Welke constructie heeft uw printer cartridge? Lees snel verder en ontdek het aan de hand van de volgende beschrijvingen.

Printkop cartridge

printkop cartridgeBij deze constructie gaat het om de zogenaamde printkop cartridge. Bij dit soort kleuren cartridges is de printkop reeds in de behuizing van het product geïntegreerd. Dat heeft als belangrijkste voordeel: zodra u de inktcartridge verwisseld wordt ook automatisch de printkop verwisseld. Aangezien de printkop net zo lang gebruikt wordt als de cartridge zelf bent u over de gehele levensduur van de printer verzekerd van eerste klas printkwaliteit. Het wordt echter wel een probleem als u deze cartridges zelf weer hervuld. Aangezien de printkop in dat geval langer dan door de fabrikant voorzien gebruikt wordt zal dit op korte of lange termijn tot een steeds slechter wordende printkwaliteit leiden. Haast geen enkele van de geïntegreerde printkoppen zal meer dan 5 cyclussen kunnen doorstaan zonder daarbij schade op te lopen. Op deze wijze wordt naast de hogere prijzen bijna als een toevallige bijwerking het navullen door klanten beperkt.

Bij het gebruik van een geïntegreerde printkop raden wij u het navullen in het algemeen af.

Printcartridges zonder geïntegreerde printkop: inkttanks

inktcartridgesDe tweede variant van de printercartridges heeft geen eigen printkop en staat bekend als inkttank. De printkop is bij dit soort cartridges in de desbetreffende printer ingebouwd. Om met dit soort cartridges duurzaam hoogwaardige printresultaten te kunnen garanderen, wordt de printkop van de printer op bepaalde tijdstippen automatisch gereinigd en de sproeiers gespoeld. Aangezien in beide gevallen ook inkt gebruikt wordt, hebben sommige printers een zogenaamde restant inkthouder waarin de voor het schoonmaken benodigde inkt opgevangen kan worden.

Single ink en meerkleuren cartridge

single ink inktcartridgesInktcartridges worden als single ink of meerkleuren cartridge ontworpen. Bij een single ink is elk reservoir gevuld met een eigen kleur. Een meerkleuren cartridge heeft meerdere kleuren in het reservoir, doorgaans gaat het daarbij om cyaan, magenta en geel.

Wanneer dus bij een meerkleuren cartridge een kleur op is, dan moet u ondanks de vulstand van de andere kleuren de complete cartridge verwisselen. Hierdoor vallen de printkosten onnodig hoog uit.

Hiermee is direct het voordeel van een single ink cartridge verduidelijkt. Bij deze cartridge kan elke kleur apart verwisseld worden, indien het reservoir leeg is.
De single ink printercartridges nemen de laatste jaren in populariteit toe. Nagenoeg alle moderne Pixma, PhotoSmart en OfficeJet modellen maken er gebruik van. Want met deze cartridges print u duidelijk voordeliger dan met een gecombineerde kleurencartridge. Fabrikanten zoals Canon, HP en Epson hebben op de eisen en behoeftes van de gebruikers ingespeeld en voorzien nieuwe apparaten meestal met aparte kleurencartridges voor elke kleur.


De inkttank als hoofdbestanddeel van printercartridges

De inkttank is het centrale bestanddeel van elke printercartridge. In gecombineerde systemen worden niet zelden 3- of 5 inkttanks in een reservoir ondergebracht. Single ink systemen zijn daarentegen beperkt tot één kleur. Of het nu om de Canon Pixma of HP Photosmart gaat: elk systeem heeft een inkttank nodig.

compatibele hp 87 inkt Ondanks alle door de fabrikanten aangebrachte individualiteiten zijn er om te beginnen drie verschillende ontwerpen te onderscheiden:

 • Spons (m.b.a. vilt)

 • Aluminiumfolie/rubberen zakje

 • Een puur vacuümsysteem

1. Het systeem met een spons/vilt

In de meeste gevallen wordt gebruik gemaakt van een spons, die vooral tot doel heeft om te voorkomen dat de inkt uitloopt. Dankzij deze productietechnologie kunnen tamelijk grote inkttanks ontworpen worden tegen een scherpe prijs gecombineerd met hoge prestaties en kwaliteit.

2. Printercartridges met folie of rubberen zakje

In het andere geval wordt een folie- of rubberen zakje gebruikt, die bij het afnemen van de inkt samentrekt. Binnen de cartridge wordt een vacuüm opgebouwd, die het uitlopen van de inkt voorkomt, dank zij de druk van een veer.

3. Het vacuümsysteem

In het laatste geval gaat het om een puur vacuümsysteem, waarbij de inkt direct in vloeibare vorm in de inkttank gevuld wordt. Het vacuüm voorkomt daarbij dat er inkt uit kan lopen.

In het laatste geval gaat het om een puur vacuümsysteem, waarbij de inkt direct in vloeibare vorm in de inkttank gevuld wordt. Het vacuüm voorkomt daarbij dat er inkt uit kan lopen.
Het komt slechts heel sporadisch voor. In combinatie met een zogenaamde sponstechniek wordt het echter vaker gebruikt. Deze cartridges maken meestal gebruik van twee aparte tanks. In de grotere van de twee zit de inkt. Door de vacuüm wordt gewaarborgd dat de vloeistoftank continue vanuit de grote tank van inkt voorzien wordt.

Veelal is dit vacuümsysteem als een labyrinth ontworpen. Het is aan de bovenkant van de cartridge te vinden (bijvoorbeeld onder de sticker van de fabrikant) en laat lucht doorstromen, zonder dat inkt door de fijne kanaaltjes kan ontsnappen.


Wisselen van de cartridge

Het probleemloos wisselen van de cartridge is voor een optimaal functionerende printtechniek essentieel, waardoor er verschillende mogelijkheden zijn:

 • Bij een inktcartridge met printkop verwisselt u de complete printkop met de elektronika bij het verwisselen van de inktcartridge

 • Bij een inktcartridge zonder printkop blijft de printkop met bijbehorende elektronika in de printer

 • Indien de printkop niet vast met de printer cartridges verbonden is, wordt de printerinkt meestal via een prikje of een sponsachtige contactpad op de printkop overgebracht


Wat kan ik bij doen bij het verkeerd opslaan van mijn printercartridges

compatibele cartridgesDe viscositeit (traagvloeibaarheid) van de inkt neemt bij een stijgende temperatuur af. Sla de inktcartridges daarom altijd bij kamertemperatuur op en gebruik deze voor het verlopen van de houdbaarheidsdatum. Mocht u desondanks uw inktcartridges een keer te koud opgeslagen hebben, dan kunt u de cartridges in een warme kamer/ op een geschikte plaats leggen en wachten tot de kamertemperatuur bereikt is om de vloeibaarheid van de inkt te verhogen.

Dit proces dient een normaal tijdsverloop te hebben, daarom raden wij u af om uw cartridges op een verwarming te leggen om de viscositeit sneller te laten zakken. Meestal kan met te koud opgeslagen printercartridges nog goed gewerkt worden, indien deze langzaam op kamertemperatuur gebracht worden.


Inktcartridges met chip: waarop letten

Tegenwoordig is er haast geen enkele cartridge meer die zonder chip op de markt gebracht wordt. Of het nu om een Pixma of Photosmart gaat: een microchip behoort al bijna tot de standaarduitvoering van een inktcartridge. Deze communiceert met de printer, herkend de cartridge en controleert onder andere het inktlevel en daarmee de vulstand in de printer software. Maar bovenal moet deze de printer beschermen tegen vreemde inkt en daarmee het hervullen van de cartridge door klanten voorkomen.

printercartridge chipU als klant wordt daardoor gedwongen een nieuwe inktcartridge aan te schaffen. Dat is niet voordelig voor uw portemonnee noch voor het milieu. Als gebruiker van inktcartridges heeft u de mogelijkheid een belangrijke bijdrage te leveren aan de bescherming van het milieu:

Gooi uw oude inktcartridges niet zomaar weg, maar begint u deze te verzamelen en als een belangrijke grondstof voor het hervullen door deze te verkopen of weg te geven aan het goede doel.

Bedenk daarbij: zowel inktcartridges alsook toner beschikken over een ingebouwde chip om de printer van verschillende data te kunnen voorzien. Bij enkele producten mist de chip of is deze buiten werking gesteld. Veelal kan men de cartridge desondanks gebruiken, het kan echter gebeuren dat de printer dan bijvoorbeeld de actuele vulstand niet meer correct weergeeft.

Het ligt dan aan u om zelf de geprinte pagina’s bij te houden om te voorkomen dat met een lege printercartrige geprint wordt, waardoor de printkoppen makkelijk kunnen beschadigen. In de productbeschrijving van de cartridge of toner kunt u precies nalezen hoeveel pagina’s u kunt printen.

Het kan echter ook gebeuren dat de printer bij het ontbreken van een chip steeds de melding geeft dat er geen cartridge geplaatst is of dat de cartridge al leeg is, terwijl er cartridges in de printer zijn en deze hervuld zijn. Dit heeft dan de eeuwige foutmelding tot gevolg.


Compatibele alternatieven met chip

compatibele inktcartridge chipSommige printermodellen herkennen printercartridges zonder chip gewoonweg niet. Wie niet zonder het comfort van de chip functie kan, is hoe dan ook aangewezen op originele cartridges. Vaak worden ook compatibele printercartridges of refill cartridges aangeboden die voorzien zijn van een chip. Hierbij kan het gebeuren dat de printer een melding zoals ‘geen origineel product’ aangeeft.

Het is nog belangrijk om te weten dat het gebruik van compatibele producten geen enkele invloed heeft op het recht van garantie op uw apparaat. De fabrikanten zijn zelfs bij het gebruik van compatibele toner en inktcartridges verplicht om u volledige garantie te geven op het apparaat.

Stap daarom over op compatibele inktcartridges en cartridges. Met betrekking tot de fabrieksgarantie op alle laserprinters, inkjetprinters, laser faxapparaten en multifunctionele apparaten circuleren tot op heden hardnekkige foutieve informaties. Het is inderdaad zo dat veel van onze klanten de overstap naar compatibele alternatieven hebben gemaakt en daardoor het milieu en hun portemonnee minder belasten. Veel rebuilt toner en refill toner bijvoorbeeld doen in geen enkel opzicht onder voor de originele toner en zijn bij een duidelijk lagere aanschafprijs ook nog eens veel duurzamer.

Vooral de uitgaven voor verbruiksmaterialen zoals toner, inkt en papier worden ook vandaag de dag nog verwaarloosd. Hierin ligt echter een grote kans verscholen voor kleine kantoren, kantoren aan huis of middelgrote ondernemingen om optimaal te besparen. De grote firma’s hebben vaak mensen in dienst die over het printgedrag van de werknemers waken om zodoende het budget tijdens de dagelijkse werkzaamheden op kantoor te beperken. Vergelijkt u daarom zelf en overtuigd u zich van de uitstekende kwaliteit van alternatieve compatibele producten.


TonerPartner biedt een onverslaanbare kwaliteit en excellente service sinds 1993

trusted shops tonerpartnerBij TonerPartner kunt u heel comfortabel de passende printercartridges voordelig in onze online shop kopen. Indien u niet zeker bent van uw zaak, dan kunt u altijd advies vragen aan onze vriendelijke medewerkers. Wij hebben voor u duizenden artikelen in onze printercartridge shop op voorraad, lage prijzen en gegarandeerd bliksemsnelle leveringen. De meest gangbare printercartridges en toner direct leverbaar. Indien u tijdig bestelt, ontvangt u de producten direct de volgende werkdag thuis, op kantoor of op uw firma. Ons grote aanbod staat garant voor veel plezier tijdens het maken van een goed gelukte afdruk! Let u vooral ook op de positieve beoordelingen/ sterren op onze homepage.

Gaat het om producten die niet op voorraad zijn dan zullen wij alles in het werk stellen om de levering zo snel als mogelijk te leveren. TonerPartner levert aan al zijn klanten sinds 1993 en geeft u de garantie dat u al bij een afname van 2 gelijke compatibele producten aanspraak kunt maken op kwantum(stapel)korting. Let u daarbij vooral op de groene balk in de shop waarmee alle compatibele producten worden aangegeven. Mocht u desondanks toch niet tevreden zijn met de geleverde producten, dan ruilen wij deze natuurlijk snel en zonder vragen te stellen om.

U heeft een coupon of een couponcode nodig voor uw inkoop? Bij ons kunt u ook zonder coupon voordelige printercartridges compatibele en andere printertoebehoren voor uw printer kopen. Hiervoor hoeft u slechts 2 of 4 gelijke compatibele producten in de winkelwagen te leggen. Daarna ziet u direct de korting:

 • 2 gelijke compatibele producten = 10% korting

 • 4 gelijke compatibele producten = 15% korting

Meer informatie over ons kortingssysteem vindt u hier.


19.443 Recensies van klanten

„Bijzonder overzichtelijke website. Lekker eenvoudig voor leken. Absoluut aan te bevelen. Supervoordelige prijzen in vergelijking met andere aanbieders. Geweldig!“ meer …

Meer beoordelingen zien

Ons streven naar kwaliteit als zekerheid voor u

Zoals reeds aangegeven worden alleen de meest hoogwaardige producten opgenomen in ons assortiment. Al bij de keuze van onze leveranciers houden wij hoge kwaliteitsmaatstaven aan. Alleen inktcartridges die daaraan voldoen behoren ook in onze online shop. Hiervoor voeren we niet alleen continuerende tests en kwaliteitscontrolles uit. Zodat u zonder bedenkingen en zonder terughoudendheid voordelige compatibele inktcartridges en lasertoner uit onze shop kunt gebruiken leveren wij deze met een garantie van maar liefst drie jaar, zoals deze ook voor alle originele producten geldt.

U ziet het zelf, wij zijn absoluut verzekerd van de kwaliteit van onze compatibele printercartridges en staan ook met onze goede naam garant daarvoor. Daarmee willen we de overstap voor u naar compatibele producten vergemakkelijken en u de benodigde zekerheid geven om in de toekomst zo voordelig mogelijk te printen. De vele positieve beoordelingen van onze klanten die duidelijk laten zien hoe hoogwaardig onze producten zijn, spreken eveneens in ons voordeel.


Wij staan voor en na de koop voor u klaar

Mocht u vragen hebben met betrekking tot onze producten, dan helpen wij u vanzelfsprekend graag verder. Of het nu betrekking heeft op het gebruik van een inktcartridge in uw printer, de kwaliteit van onze compatibele producten of twijfels met betrekking tot de keuze van een passend product: onze vriendelijke klantenservice staat u met raad en daad terzijde en is zowel per telefoon als e-mail bereikbaar. Profiteert u van onze jarenlange ervaring op het gebied van inkt en toner, zowel voor als na de koop. Maak gebruik van de comfortabele mogelijkheden in onze shops om passende producten te vinden en uw winkelwagen te legen en vindt op onze website talrijke nuttige tips voor het gebruik van inktcartridges en tonercartridges en voordelig printen. Neem een kijkje bij onze printer hulp.

Bij een bestelling uit onze shop mag u zich verheugen op een grote keuze aan betalingsmogelijkheden, voordelige prijzen en snelle levertijden – en natuurlijk ook op de kwalitatief hoogwaardige producten, lage verzendkosten en bovendien stapelkortingen.

TONERPARTNER
Klantbeoordelingen
UITMUNTEND
4,91/5,00
19.443
Beoordelingen
„Gemakkelijk en snel zoeken door de naam van de printer in te voeren - erg overzichtelijk opgebouwd - vergelijking met originele producten mogelijk - kopen op rekening voor zakelijke klanten - snelle levering.“

Waarom hebben al meer dan 1.500.000 klanten bij ons gekocht?

Meer dan 25 jaar ervaring

Jarenlange ervaring &
competentie sinds 1993

SSL-versleuteling

De beste beveiliging van uw gegevens
en betaling via SSL-versleuteling

3 jaar garantie

Wij bieden u 3 jaar garantie op alle producten aan

Gratis verzending

in Nederland vanaf € 99 bestelwaarde. Anders slechts € 3,90 verzendkosten

Verzending op dezelfde dag

bij bestelling van voorraad tot 16:00 uur (ma-vr, za tot 14:00 uur)

Talrijke betaalmogelijkheden

Kies de betalingswijze uit die voor u het gemakkelijkst is

%
Tot 80% besparen

door compatibele producten tot 80% besparen bij 100% drukkwaliteit

Ruime keuze

uit printercartridges, printertoebehoren voor uw printer

Volumekorting tot 15%

2 dezelfde compatibele producten = 10% korting
4 dezelfde compatibele producten = 15% korting

Tip: Alle vermelde namen en handelsmerken zijn geregistreerde handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.
De op onze website vermelde handelsmerken worden uitsluitend gebruikt om producten te beschrijven.
Brutoprijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten en zijn vetgedrukt.
1 * geldt slechts voor voorraad | * Bereiken zijn gegevens van de fabrikanten bij ca. 5% dekking