Pixi SSL Trusted Shops

Betaalwijzen PayPalVisaMastercardiDEAL +


Bestel binnen de volgende 9 uren 39 min.

Voor verzending, gegarandeerd op dezelfde dag.

Olivetti Toner en Olivetti inktcartridges voordelig online kopen

Selecteer een serie

Olivetti

Olivetti, het traditionele Italiaanse merk, staat bij de meesten vooral bekend op het gebied van schrijfmachine technogolie, die echter ook prima toe te passen is op printers en faxapparaten. Voordelige printer toebehoren voor uw Olivetti printer vindt u bij TonerPartner. 
 

Van het rode bakstenen huis in Italië tot het Olivetti trainingscenter in New York


Olivetti vervaardigt niet alleen schrijfmachines, maar ook kantoorapparatuur en kantoormeubelen. Het bedrijf heeft zijn hoofdkwartier in Ivrea/Italië, distribueert ook printers en heeft voet aan de grond gezet in de telecommunicatie- en informatietechnologie. Olivetti is opgericht in het jaar 1908 door Camillo Olivetti. Alles is begonnen in een kleine werkplaats van een rood bakstenen huis. Tegenwoordig timmert Olivetti aan de weg met informatie- en telecommunicatiewetenschappen. 


Oneindige keuze toner voor alle Olivetti printers


Behoort u tot één van de vele eigenaars van een Olivetti fax, printer of een ander kantoorapparaat, dan kunt u profiteren van voordelige toner. TonerPartner heeft voor al zijn klanten een grote keuze van meer dan 60 series met ontelbare Olivetti modellen. In onze toner shop vindt u niet alleen de originele toner voordelig, maar ook compatibele producten zoals rebuilt toner en refill toner zijn tegen een scherpe prijs verkrijgbaar. 

De compatibele toner voor Olivetti zijn vergeleken met de originele producten een heel stuk goedkoper, terwijl de capaciteit hetzelfde is. Maakt u daarbij ook nog eens gebruik van de kwantumkorting, geldig op alle compatibele gelijke producten, dan wordt de prijs nog lager. U herkent de compatibele producten in de shop aan de groene markering. 
 

De meest verkochte Olivetti toner

 


Al deze producten behoren tot de meest verkochte en vallen direct op door een onverslaanbare prijs-kwaliteitsverhouding. 
 

Printer cartridges en inkt voor Olivetti


Is de printer eenmaal aangeschaft dan is het de kunst om de printkosten zo laag mogelijk te houden. In onze online shop vindt u alle beschikbare printer toebehoren en verbruiksartikelen. Een groot voordeel is dat u bij het gebruik van een Olivetti printer niet gebonden bent aan het gebruik van uitsluitend originele inktcartridges. U kunt namelijk ook kiezen voor het gebruik van compatibele inktcartridges voor het afdrukken van tekstbestanden of foto’s. Wie nog meer wil bezuinigen kiest voor refill printer cartridges die hervulbaar zijn. Let er wel op dat u uitsluitend gebruik maakt van hoogwaardige inkt. 
 

De meest populaire Olivetti inktcartridges

 Dit zijn absolute bestsellers, krachtpatsers en bovendien bijzonder populair onder onze klanten. 
 

Van laserprinter tot kassa– en markeersysteem


Bij Olivetti geldt er geen beperking wat betreft de verschillende eisen van het verbruiksmateriaal. U kiest voor het juiste model en vervolgens geven wij u een duidelijk overzicht met daarin allerlei toebehoren tegen een scherpe prijs. Aangezien Olivetti heel veel verschillende printers en multifunctionele apparaten voor huishoudelijk en professioneel gebruik op de markt gebracht heeft, zijn de gebruikers ervan verzekerd dat de beschikbare printer cartridges en toner van Olivetti altijd geschikt zijn. Bij een groot deel van de printers gaat het om laserprinters met natuurlijk als grootste voordeel de lange levensduur van de printer. Een grote keuze aan producten tegen scherpe prijzen maakt de keuze voor Olivetti producten bijzonder aantrekkelijk.

Waarom hebben al meer dan 1.500.000 klanten bij ons gekocht?

Meer dan 25 jaar ervaring

Jarenlange ervaring &
competentie sinds 1993

Kosteneffectieve verzending

in Nederland slechts € 3,90 verzendkosten

%

Tot 80% besparen

door compatibele producten tot 80% besparen bij 100% drukkwaliteit

SSL-versleuteling

De beste beveiliging van uw gegevens en betaling via SSL-versleuteling

Verzending op dezelfde dag

bij bestelling van voorraad tot 16:00 uur (ma-vr, za tot 14:00 uur)

Ruime keuze

uit printercartridges, printertoebehoren voor uw printer

3 jaar garantie

Wij bieden u 3 jaar garantie op alle producten aan

Talrijke betaalmogelijkheden

Kies de betalingswijze uit die voor u het gemakkelijkst is

Volumekorting tot 15%

2 dezelfde compatibele producten = 10% korting
4 dezelfde compatibele producten = 15% korting

Tip: Alle vermelde namen en handelsmerken zijn geregistreerde handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.
De op onze website vermelde handelsmerken worden uitsluitend gebruikt om producten te beschrijven.
Brutoprijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten en zijn vetgedrukt.
1 * geldt slechts voor voorraad | * Bereiken zijn gegevens van de fabrikanten bij ca. 5% dekking